Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Tentang UPT. TIK

UPT. Teknologi Informasi dan Komunikasi Universitas Jember dibentuk pada tahun 1986 yang dipimpin oleh Drs. Kaswari Hadipranoto yang juga merupakan seorang tenaga pengajar di Fakultas Keguruan dan Ilmu Pendidikan jurusan Bimbingan Konseling Universitas Jember sampai dengan tahun 2000.

DSC_0065

Mulai tahun 2000 UPT. TIK berganti pimpinan yaitu Ir. Heru Ernanda yang juga salah seorang pengajar di Fakultas Teknologi Pertanian jurusan Teknik Pertanian hingga tahun 2004. Pada tahun 2004 pimpinan UPT-TIK beralih kepada Dr. Kahar Muzakkar, S.Si yang berasal dari FMIPA Biologi Universitas Jember sampai tahun 2006. Pada tahun 2006 kendali UPT-TIK beralih kepada Achmad Maududie, ST, M.Sc. yang merupakan pengajar Fakultas Teknik jurusan Elektronika dan Program Studi Sistem Informasi Universitas Jember. Pada tahun 2012, Drs. Sudarko, Ph.D. (FMIPA Kimia Universitas Jember) diberikan kepercayaan untuk memimpin UPT. TIK.

Profil Kepala UPT. TIK sekarang

Christopher Kane is the 23rd president of Smart University, and the Chris Argyris Professor of Politology. His presidential term began in July 2013.

Prior to becoming president, Kane served as the provost of Smart University from 2008 to 2013. As provost, Kane facilitated strategic planning and initiatives such as: enhancing career development and mentoring opportunities for all Smart faculty members; promoting faculty diversity; creating the Office of Academic Integrity; establishing the University-wide Committee on Sexual Misconduct; developing the East Campus; and overseeing the University’s budget during the global financial crisis.

Mission

Smart University is devoted to excellence in teaching, learning, and research, and to developing leaders in many disciplines who make a difference globally. The University, which is based in Cupertino and Silicon Valley, California, has an enrollment of over 20,000 degree candidates, including undergraduate, graduate, and professional students. Smart University has more than 360,000 alumni around the world.

• Faculty of Architecture and the Built Environment
  • Faculty of Science and Technology
  • Faculty of Social Sciences and Humanities
  • Smart Business School
  • Smart Law School
  • Smart School of Media, Arts and Design
FAQ

Private yet affordable elementary school offering a stimulating curriculum and a supportive environment.

Gallery
Certifications
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.